За нас – Spedtrans Company транспортни услуги.

За компанията

Основната дейност  на дружеството е спедиция и транспорт на територията на Европейския съюз. Компанията разполага с транспортен парк от автомобили, отговорящи на еко норми евро 5 и евро 6. 

Като интелигентна логистична компания, ние отлично разбираме колко важна за бизнеса е необходимостта от гъвкаво и бързо решение при планирането на всяка доставка. В този конкурентен бизнес е важно професионалното отношение и желанието да се развиваш. Стратегията на дружеството е да разполага с необходимите инструменти за предоставяне на услуги, адаптирани към нуждите на клиентите.

Във времето „Спедтранс Къмпани“ ООД се е наложила като коректен изпълнител на експресни доставки, групажен транспорт, комплектни товари, обхващащи всички сектори на икономиката.

Екип

Дружеството разполага с екип от млади и мотивирани служители, с желание за израстване в професионален и личностен план. То е структурирано по следния начин:

„Отдел транспорт и логистика“
„Отдел счетоводство и финанси“
„Отдел техническа поддръжка и обслужване“

За нас – Spedtrans Company транспортни услуги.

Контакти

За нас – Spedtrans Company транспортни услуги. Регулярни курсове от и до Щвейцария.

https://www.bulinnovation.com/

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.